contact AnginecProgramari la:

Telefon: 0722.274.121
Email: anghel_marin_ion@yahoo.com

Consultul ginecologic


Consultul ginecologic dureaza aproximativ 20 de minute si este compus din 2 etape: anamneza - consta intr-o discutie medic ginecolog - pacienta despre simptomele, istoricul medical si alte detalii importante si consultul clinic propriu-zis.

Detalii

Cancerul de col uterin


Cancerul de col uterin este o afectiune care presupune aparitia unor celule atipice, care se multiplica necontrolat, la nivelul cervixului. Cauza principala a aparitiei cancerului cervical este infectia cu HPV (Human Papilloma Virus).

Detalii

Testul Bebes - Papanicolau


Testul consta in analiza unei probe de celule (frotiu) recoltate de pe suprafata colului uterin (cevix). Se efectueaza pentru a detecta celulele cervicale anormale sau neobisnuite sau pentru a descoperi unele semne de infectie.

Detalii

Video Colposcopia


Colposcopia este investigatia imagistica de inspectie a vulvei, vaginului si a colului uterin, care se realizeaza cu ajutorul colposcoului: un microscop stereoscopic binocular, prevazut cu o minicamera, cu ajutorul careia sunt inregistrate imaginile.

Detalii

Infertilitatea


Infertilitatea este un termen ce defineste inabilitatea unui cuplu de a concepe un copil dupa un an de raporturi sexuale regulate, de 2 sau 3 ori pe saptamana, fara a folosi metode contraceptive. Tratamentul poate fi medicamentos, chirurgical...

Detalii

Ecografia endovaginala si abdominala


Ecografia transvaginala este folosita pentru a diagnostica si monitoriza evolutia sarcinii. Ea pune in evidenta embrionul si localizarea lui, dar si dezvoltarea normala sau anomaliile care pot avea repercusiuni asupra evolutiei sale, astfel incat obstetricianul...

Detalii

Boli cu transmitere sexuala


Contactele sexuale ocazionale cu persoane necunoscute si, mai ales, neprotejate, pot duce la aparitia unor boli, din pacate tot mai des intalnite in perioada actuala. In momentul de fata, incidenta bolilor cu transmitere sexuala se mentine ridicata, in ciuda progreselor realizate de medicina moderna in diagnosticarea, tratarea si vindecarea majoritatii acestor boli. Printre cele mai intalnite BTS se numara herpesul genital, infectia cu Chlamydia, infectia cu virusul HIV, gonoreea si sifilisul.

Detalii
Cabinet Ginecologie Anginec BucurestiCum ne contactati
  • Adresa

   Anginec SRL

   Bd-ul. Cantemir Dimitrie Nr.8
   Bl. 3B Sc. C Ap. 76
   Sector 4, BUCURESTI
   Cod postal 040242
  • Contact

   Email:

   Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea.

   Telefon:

   0722.274.121
   021.336.84.60

  • Program

   Luni-Joi: 13.00 – 20.00
   Vineri: Inchis
   Sambata: 8.00 - 13.00
   Duminica: Inchis
  • Follow Us